Kadromuz

Kadromuz üniversite mezunu eğitmenlerden oluşmaktadır. Okulumuz bünyesinde Uzman Klinik Psikologlar, Çocuk Gelişim Uzmanları, Eğitim koordinatörü, deneyimli uzman idarecilerimiz ile birlikte Doğafen Anaokulu olarak modern, hijyenik ve güvenli bir ortamda Yeni Eğitim ve Öğretim yılına hazırız.

Kadriye Ozpiranga Yurut

Kurucu | Uzman Psikolog Kadriye Özpıranga Yürüt

1972 yılında Edirne’de doğdu. 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Mezuniyetinden sonra klinik ve eğitim alanlarında çalışmalarına başladı.

Klinik deneyimlerinde, almış olduğu eğitimler sayesinde Gestalt Psikoterapi ve Davranışcı Terapilerle birlikte, çeşitli test ve tıbbi uygulamalarda bulundu.

2001 yılında özel eğitim gerektiren çocuklarla çalışmaya başladıktan sonra, 2004 yılında Beyaz Değişimler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni kurarak uzmanlığını çocuklara yönelik uygulamalarıyla devam ettirdi. Bu tarihten itibaren özel eğitim ve okul öncesi eğitim alanında kuruculuğunu üstlendiği okullarında görevine devam etmektedir.

2011 yılında Sağlık Bakanlığı’ndan “Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları Yetki Belgesi” alarak, Klinik Psikolog ünvanını almıştır.

Ailemize katılmak için