Hakkımızda;

Özel Bahçelievler Doğafen Anaokulu İstanbul’da Eylül 2004 yılında velilerimizle buluşmuştur.

Betonlaşan dünyamızda öncelik olarak “Doğanın içinde eğitim” temasını hayata geçiren Doğafen Anaokulu olarak amacımız; okulumuzda araştıran, sorgulayan, düşünen ve sağlıklı iletişim kurabilen bireyler yetiştirmektir.

“Her çocuk kendi hikâyesini yazmalı” sloganı ile çıkılan yolculukta; bünyemizde 7 adet eğitim sınıfı, bilim atölyesi, spor salonu, sanat ve müzik atölyeleri vardır.  Sınıflarımızda üniversitelerin ilgili bölümünden mezun çocuk gelişimi eğitimi almış uzmanlar, branş öğretmenleri ve yardımcı öğreticiler bulunmaktadır. Okulumuzda iki yabancı dil (İngilizce, İspanyolca) eğitiminin yanı sıra  bale, orff-ritm, jimnastik, eğlenceli bilim, robotik kodlama, dans,  drama, küçük marangozlar atölyesi, küçük bahçıvanlar eğitimi gibi branş dersleri de bulunmaktadır.

hakkımızda

Okulumuzun bünyesinde tam zamanlı bulunan uzman psikologların uyguladığı gelişim tarama testleri ve yaptığı gözlemler neticesinde çocukların sosyal, duygusal, dil, psikomotor ve bilişsel gelişiminin aile ile işbirliği sağlanarak okulda ve sosyal çevresinde tutarlı ve sürekli olması hedeflenmektedir. Doğafen Anaokulu’nda alanında uzman psikolog ve eğitimciler tarafından hazırlanmış eğitim programları ve projeler ile çocukların sosyal-duygusal, psikomotor, dil ve bilişsel gelişimini en üst eviyede destekleyecek bir eğitim modeli sunulmaktadır.

Doğafen Anaokulu’nda düzenlenen seminerler ve söyleşiler ile aile eğitimleri hedeflenmekte ve aynı zamanda mini anne-baba okulu modeli ve profesyonel aile danışmanlığı hizmeti sunulmaktadır.

Son makaleler