Bahçelievler Yaz Okulu

Bahçelievler Doğafen Yaz Okulu

Yaz ayarlarında çocuğunuzun güvenilir ve modern olanaklarda eğitim almasını istiyorsanız Doğafen çocuk akademisi sizleri bekliyor.

Yaz okulumuz çeşitli spor aktiviteleri, yabancı dil eğitimi ve akademik eğitimler, çocuğunuzun erken dönemde sosyal, bedensel, yaratıcı ve zihinsel becerilerinin farkında olmasını sağlayacaktır. Hedefimiz doğru eğitimi sunarak en iyi hizmeti sağlamaktır.

Yaz okulu programımızda yer alan oyun etkinlikleri, yaratıcı dramalar, müzik etkinlikleri, jimnastik, futbol, çocuk yogası, dans, yabancı dil eğitimi, sanat tasarımı dersleri, nostaljik oyunlar ve piknikler gibi aktiviteler çocuğunuz mutlu ve etrafını keşfeden bir birey olmasına imkan tanıyacaktır.

Her zaman hedefimiz çocuğunuz için yaz okulu eğitimini en iyi ve en modern şekil de almasını sağlamaktır. Hizmet kalitemizi Bahçelievler yaz okulu şubemizi ziyaret ederek gözlemleyebilirsiniz.

Son makaleler