Bahçelievler Anaokulu

Doğafen Bahçelievler Anaokulu

Doğafen Bahçelievler Anaokulu, modern eğitim anlayışı, hijyenik ortamı ve profesyonel pedagojik yaklaşımlarıyla çocuklarımızı hem ruhsal hem fiziksel yönüyle destekleyerek güvenle büyütmeyi hedeflemektedir. Bahçelievler’de anaokulu dendiğinde akla ilk isim olarak gelen Doğafen Bahçelievler Anaokulu, her şeyden önce sağlıklı ve çağdaş bir eğitimi öğrencilerine aşılamaya gayret eder. Bahçelievler Oyun Grubu, Bahçelievler Anaokulu, Bahçelievler Kreş ve Bahçelievler’de İlkokula Hazırlık Sınıfları ile Doğafen Anaokulu çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını geliştirmeyi hedef alan eğitim programlarıyla onları geleceğe hazırlamayı misyon edinmiştir.

Doğafen Bahçelievler Anaokulunda, çocuklar için robotik kodlama, bale, sanat tasarımı, jimnastik, orff-ritm, drama, grup spor aktiviteleri ve çeşitli branş dersleri mevcuttur. Aynı zamanda Doğafen Anaokulu çift dilli eğitim ile çocuğunuza küçük yaştan itibaren doğru yabancı dili aşılamaktadır. İspanyolca ve İngilizce seçenekleri ile yabancı dil dersleri bulunan Doğafen  Anaokulu, uzman ve deneyimli yönetim ve öğretmen kadrosuyla Bahçelievler’de öne çıkmaktadır. Doğafen Anaokulu ile etkileşimde olmak için Doğafen instagram ve facebook ta

Son makaleler