Hijyen ve güvenlik

Okulumuz hijyen ve güvenlik koşulları çerçevesinde çocukların gelişimsel yaş özellikleri göz önünde bulundurularak projelendirilmiş ve yapılandırılmıştır. Okulumuz sağlık bakanlığından ruhsatlı ve beyaz bayrak sahibidir. Binamız deprem sonrası yeni yönetmelik çerçevesinde yapılmış olup deprem dayanıklılığı konusunda bayındırlık ve yapı müdürlüğünden iskan onaylı ve olumlu statik raporludur.

Bahçe, sınıflar ve ortak kullanım alanları iş güvenliği kapsamında çocuklarımız için güvenli hale getirilmiştir. Ayrıca okulumuzda çocuklarımız sadece velinin yazılı olarak beyan ettiği kişilere teslim edilmektedir. Kurum temizliğinde çocuklarımızın sağlığını tehdit edecek hiçbir kimyasal temizlik ürünü kullanılmamaktadır. Sınıf ve ortak kullanım alanlarının zemini toz ve bakteri üremesine olanak vermeyen PVC ile kaplanmıştır.

Doğafen Anaokulu Bahçelievler

Temizlik hizmetleri, hastanelerde kullanılan dezenfekte sisteminin bir benzeri olan yüksek ısı buhar uygulaması ile gerçekleştirilmektedir.

Son makaleler