Members

Meet the Team

Rana Raife Tüzün Rana Raife Tüzün Kurum Müdürü

1988 Hatay/Antakya doğumluyum. Lise son sınıfa kadar eğitim hayatım Hatay’da devam etti. Daha sonra üniversite hayatımla birlikte 5 yıllık Adana serüvenim başladı. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Yabancı Diller bölümünü okurken çalışma hayatına başladım.

Büşra Dalfen Büşra Dalfen Arılar Sınıfı Öğretmeni

1991 yılında Ankara’da doğdu. Nevzat Ayaz Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümünden 2010 yılında mezun oldu. 2013 yılında Turgut Özal Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünü tamamladıktan sonra aynı yıl göreve başladı. İkinci Üniversite olarak Sosyal Hizmetler Bölümünü tamamladı. Çocuk Gelişimi Alanında gerekli ve faydalı seminerlere katıldı. İki yıldır Doğafen Ailesi ile birlikte çalışmaktadır.

Öznur Yiğit Yıldız-Kelebekler Sınıfı Öğretmeni Öznur Yiğit Yıldız Kelebekler Sınıfı Öğretmeni

İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Konya’da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Fizik Lisansı Bölümünü tamamladı. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Yaşam koçluğu ve Öğrenci koçluğu seminerine katıldı. İki yıldır Doğafen Ailesi ile birlikte çalışmaktadır.

Seda Yıldırım - Sincaplar Sınıfı Öğretmeni Seda Yıldırım Sincaplar Sınıfı Öğretmeni

1993 Ankara dogumlu. İlkokul,orta ve yüksek öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2013 yılında Turgut Özal Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Mezuniyet sonrası aynı yıl göreve başladı. Okul öncesi eğitim alanında çeşitli kurs ve seminer çalışmalarına katıldı.

Miray DURSUN Miray Dursun Minik Eller Öğretmeni

1984 yılında Manisa’da doğdu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünü tamamladı. Pedagojik Formasyon Eğitimi aldı. Daha öncesinde Devlet Okullarında da görev yaptı.

Cansu ERASLAN Cansu Eraslan Yardımcı Öğretmen

1997 yılında Ankara’da doğdu. Dikmen Nevzat Ayaz Kız Meslek Lisesinden mezun oldu. Pamukkale Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünü 2017 yılında tamamladı. İncek Doğafen Anaokulunda görev yapmaktadır.

Gül BÖLÜCEK Gül BÖLÜCEK Orff Shulwerk Uzman Eğitimcisi

1982 Ankara doğumlu. Polifonik Korolar Derneği’nin “çocuk korosu” na girerek küçük yaşta müzikle tanıştı. 1996- 2000 yılları arasında,  yetenek sınavını kazanarak gittiği Eskişehir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nin müzik bölümünde piyano ve çello eğitimi aldı. Bu yıllar içerisinde bireysel olarak ve orkestra ile birçok konser verdi. 2000 yılında girdiği Gazi Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümünden 2004 yılında “onur derecesiyle” mezun oldu. “Orff yaklaşımı” üzerine uluslararası birçok workshopa katıldı. Aynı zamanda anaokullarında orff dersleri ve piyano dersleri vermeye başladı. 2005 yılında eğitimi...

Koray BUDAK Koray Budak Yaratıcı Drama Öğretmeni

1981 yılında Ankara’da doğdu. 1999 yılında Ankara Mustafa Kemal Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimlerinin ardından 2012 yılında Ankara Üniversitesi Yaratıcı Drama Yüksek Lisans Programına başladı. Yaklaşık 10 yıldır çeşitli kurum ve kuruluşlarda eğitim verdi. Çocuk tiyatrosu üzerine oyunlar yazdı ve oynadı. Bir çok Uluslararası Kongrede yer aldı. İki yıldır Doğafen Ailesi ile birlikte çalışmaktadır.

duygu-hatipoglu Duygu HATİPOĞLU Kurumsal İletişim Müdürü

1969 yılında Ankara’da doğdu. T.E.D. Ankara Koleji’nden 1986 yılında mezun olan Duygu Hatipoğlu, daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’ndeki Lisans Eğitimini 1990 yılında tamamlamıştır.

Ebru YILMAZ Eğitim Psikoloğu

1972 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünü bitirdi.