Playhouse

playhouse-logo-web

Doğafen Oyun Grupları çocukların oyun anlayışına yeni bir bakış açısı getiriyor. Kurucumuz, Psikolog Kadriye ÖZPIRANGA YÜRÜT, klinik psikoloğumuz, Okul Öncesi-Çocuk Gelişimi dallarında eğitim görmüş üniversite mezunu sınıf öğretmenlerimizin yanı sıra, müzik, görsel sanatlar ve İngilizce branş dersi öğretmenlerimiz eşliğinde güçlü ve aynı zamanda sakin ve eğlenceli adımlarla çocuklarımıza oynarken öğrenmenin keyfini yaşatıyor.

playhouse-oyun-evi-bahcelievler

Okulöncesi yaşlarda oyun, eğitim öğretimin ayrılmaz parçasıyken, DOĞAFEN OYUN GRUPLARI olarak temel amacımız, çocuklarımızın; mutlu, yaşlarına uygun özbakım yeterlilikleri olan, yaratıcı bakış açılarını genişletebildiğimiz, doğaya ve toplumca yaşamaya duyarlı bireyler olarak atacağı adımlara katkıda bulunmak.