Gül BÖLÜCEK

Orff Shulwerk Uzman Eğitimcisi

1982 Ankara doğumlu. Polifonik Korolar Derneği’nin “çocuk korosu” na girerek küçük yaşta müzikle tanıştı. 1996- 2000 yılları arasında,  yetenek sınavını kazanarak gittiği Eskişehir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nin müzik bölümünde piyano ve çello eğitimi aldı. Bu yıllar içerisinde bireysel olarak ve orkestra ile birçok konser verdi. 2000 yılında girdiği Gazi Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümünden 2004 yılında “onur derecesiyle” mezun oldu. “Orff yaklaşımı” üzerine uluslararası birçok workshopa katıldı. Aynı zamanda anaokullarında orff dersleri ve piyano dersleri vermeye başladı. 2005 yılında eğitimi 4 yıl süren MEB. Onaylı Yaratıcı Drama Derneği Drama Liderliği Eğitimini tamamladı. 2007 yılında Avusturya  Orff Enstitüsü’nde düzenlenen” İnternational Summer Course” a katılarak kendi alanlarında otorite kabul edilen eğitmenlerle çalışma fırsatı yakaladı. Türkiye Orff Derneğinin düzenlediği multiplikatör (eğitmen eğiticisi) programının son aşamasını 2018 de bitirerek kariyerine akademik eğitimleri de ekleyerek devam etmektedir. Halen birçok okulda çocuklara, orff- shulwerk yaklaşımı ile müzik dersleri vermektedir.