Tuğba VARDAR

İngilizce Öğretmeni

1984 yılında Almanya´nın Baden Würtemberg eyaletinde doğmuştur.

İlk ve orta öğrenimine Gniebel – Dörnach ilköğretim okulunda başlamış, 1998 yılında girdiği Realschule Bildungszentrum – Nord Rommelsbach Lisesi’nin Fransızca bölümünden 2003 yılında mezun olmuştur.

2004 yılında Türkiye’ye yerleşmiş, sonrasında mesleki eğitimini almak için Anadolu Üniversitesi İngilizce Dili Öğretmenliği bölümüne başlamış ve 2013 yılında eğitimini tamamlamıştır. Anadili
Almanca ve Türkçe olup,  ileri derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Yabancı dil ağırlıklı (İngilizce, Almanca, Fransızca) kitaplar ve yabancı yapımlar, yabancı kültürler, spor ve dünya
mutfağı, ilgi alanları arasındandır.

Mezuniyet sonrasında;  Eskişehir’deki özel bir kolejde 1, 2, 3, 4 ve 5’inci sınıflara İngilizce Eğitimi, İzmir’deki özel bir dershanede 6 yaş – 30 yaş arası gruplara (Beginner – Upper Intermediate arası) İngilizce Eğitimi vermiştir.