Rana Raife Tüzün

Kurum Müdürü

1988 Hatay/Antakya doğumluyum. Lise son sınıfa kadar eğitim hayatım Hatay’da devam etti. Daha sonra üniversite hayatımla birlikte 5 yıllık Adana serüvenim başladı. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Yabancı Diller bölümünü okurken çalışma hayatına başladım.

Mezun olmam ile birlikte hemen özel bir okulda öğretmenliğe adım attım. Aynı kurumda (Doğuş Okulları) 4 sene çalıştıktan sonra kurum değiştirerek başka bir özel okulda ( Bahçeşehir Koleji) Anaokulu Koordinatörü olarak 2 sene görev aldım.

Eşimin atama durumları ile Ankara’ya taşındıktan sonra yollarımız İncek Doğafen Ailesi ile kesişti. Eylül 10’dan beri görevime kurumumuzda devam etmekteyim.