Anaokulu kayıtlarımız devam ediyor

bahcelievler-ve-incek-dogafen-anaokulu-kayit

Anaokulu kayıtlarımız devam ediyor

İstanbul Bahçelievler ve Ankara İncek‘in en çok talep gören anaokulu olan okulumuzda 2017-2018 dönemi anaokulu kayıtlarımız devam ediyor. Bu sene de her sene olduğu gibi yoğun ilgi gösteren velilere çok teşekkür ediyoruz.

Gerek fiziki şartları, gerek çağdaş ve modern eğitim anlayışı, gerek çift dilli eğitim fırsatı ve alanında uzman öğretmen ve yöneticileriyle Doğafen Anaokulu olarak Bahçelievler ve İncek bölgesinde hizmetimize devam ediyoruz.

bahcelievler-ve-incek-dogafen-anaokulu-kayit

Aramıza çok başarılı öğretmenler ve yöneticiler katıldı ve kendimizi daha da ileriye taşıdık. İngilizce ve İspanyolca eğitimlerimizle çocuklarımıza farklı kültürleri ve dilleri tanıtmak ve öğretmek istiyoruz ve bu yönde atılımlarda bulunuyoruz.

Bahçelievler ve İncek’te anaokulu denildiğinde akla gelen ilk anaokulu olan Doğafen Anaokulu’na bütün velileri bekliyor, onlarla ve minikleriyle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.