Veli Gözüyle – 10

Veli gözüyle - 10

Veli Gözüyle – 10

Geçen yılın başında oğlum çok zor bir okula başlangıç dönemi yaşadı. Bana çok bağlıydı ve genel olarak kaygılı bir çocuktu. 2 hafta boyunca hiçbir öğretmen sınıfın kapısından bile sokamadılar Mehmet’i ve 2 hafta sonunda pedagog ve okul PDR’sinin tavsiyesiyle okula ara verdik. Bahar döneminde yeni bir okul ararken tek istediğim oğlumun mutlu olacağı ve güzel vakit geçirebileceği bir okul bulmaktı. Doğafen’in kapsından girdiğimiz andan itibaren Mehmet’i ve beni o kadar güzel karşıladılar ki okula alışma döneminde hiçbir zaman sınırı koymadan Mehmet’in istediği her an beni görebileceği bir ortam hazırladılar. Biz kendimizi ne zaman hazır hissedersek o zaman ayrılabileceğimizi söyleyip bizi hiç üzmeden kırmadan zorlamadan bu dönemi nasıl kolay bir şekilde geçirebileceksek onun için çabaladılar. Bunun için kurum müdürümüze minnettarım. Mehmet’in endişelerini ve kaygılarını azaltmak için oğlumla birebir ilgilendi. Biz bu süreci Doğafen sayesinde atlattık. Bu sene de başka hiçbir okul düşünmeden Doğafen ile devam ediyoruz. Bizi tanıyarak anlayarak kaygılarımızı gidererek oğlumun okulda mutlu olmasını eğlenmesini, öğrenmesini sağlayan tüm Doğafen ailesine teşekkür ederiz.

Hande Kısacık