Veli Gözüyle – I

Biz ailecek Doğafen ailesinin bir üyesi olmaktan çok mutluyuz.

Her ailenin beklentisi faklı olabilir ancak bizim tüm beklentilerimizi karşılıyor. Öncelikle tüm personelin, çocukların hepsini ve tüm çocukların da birbirlerini tanıyor olması oğlumun ait olma duygusunu destekliyor. Hangi öğretmeni karşılarsa karşılasın “Kürşat hoş geldin” demesi bizim bile hoşumuza gidiyor.

Doğum günlerinin tüm çocuklarla yapılması ayrıca mutlu ediyor. Bir eğitimci olarak gösteri yapılmayıp, çocuklarımıza bu yaşta stres yaşatmamanız benim için önemli çünkü önemli olan onların eğleniyor ve öğreniyor olması. Her gün İngilizce dersinin olması (İngilizce öğretmenlerinin bence bu işte çok iyi olması), yemeklerinin (hatta hamburger ekmeklerinin bile okulda yapılması bizim için tercih nedeni. Oğlumuz iki yıldır okulumuza geliyor ve öğlen uykularının olması gelişimi açısından önemsediğimiz bir şeydi. Okulun fiziksel mekanlarını ve bahçesini Kürşat da çok seviyor. Havaların güzel olduğunda mutlaka bahçeye oynamaya çıkarmanız. Hava çok soğuksa ve kar varsa, çıkaramasanız bile içeriye kar getirip oynatmanız bizim için çok güzeldi. Drama, cimnastik ve müzik etkinliklerinde çok eğleniyorlar. Öğrettiğiniz onca harika şey dışında hala oyun çocukları olduğunu unutmamanız çok önemli. Sonuç olarak o kadar memnunuz ki ana sınıfı yani hazırlık sınıfı açmanız konusunda ısrarlarımız sonuç verdi ve Kürşat önümüzdeki yılda sizinle.

Emekleriniz ve Çocuğumuza sunduğunuz sevgi için çok teşekkür ederiz.

Seyide- Kutluhan Eroğlu ve Kürşat EROĞLU