Veli Gözüyle – VII

Veli Gözüyle Bahçelievler Doğafen Anaokulu

“Hayata, eğitim anlayışına aynı pencereden bakabildiğiniz insanlarla yolunuzun kesişmesi büyük şans.

Veli Gözüyle Bahçelievler Doğafen Anaokulu

Okul öncesi dönemde, özellikle 4 yaş altında çocuğunuzun duygu dünyasında her söz, ses tonu, jest, mimik iz bırakır ve o size bunları ifade edebilecek yeterlilikte değildir henüz. İşte bu noktada DOĞAFEN’e Demir’i bırakırken içim çok rahattı çünkü bir kurum dili mevcut bu okulda. Sadece öğretmenin bu dili konuşması yetmiyor. A’dan Z’ye okulda herkes aynı dili konuşuyor ve aynı tutum içerisinde. Bu öyle bir çark ki bu frekansı yakalayamayan personel aslında kendiliğinden sistem dışı kalıyor.

Veli Gözüyle Bahçelievler Doğafen Anaokulu
Bu kurumun beyni Kadriye Hanım, kalbi Duygu Hanım ve ruhu Dilruba Hanım başta olmak üzere tüm Doğafen Ailesine teşekkürler.”

Nilay Timuroğlu