Veli Gözüyle – 7

Veli gözüyle - Didem Korukçu

Veli Gözüyle – 7

Merhaba,
Kres arayisindayken, bir cok yer gezdik, ama tum onceligimiz cocugumuzun okulda guven icinde ve sevgi dolu bir ortamda olmasiydi. Kizimiz Masal, 3 yasindaydi, mutlu bir bicimde oyun oynamasi ve iyi bakilmasi bizim icin yeterliydi. Dogafen’i de guven veren kadrosu ve bize cok sicak gelen fiziki kosullari (ozellikle harika bahcesi) sebebi ile tercih ettik. Bu yil Dogafen’de hic tereddut etmeden ikinci yilimiz. Masal her anlamda gelisme gosterirken, bir cok sey ogrenip yepyeni beceriler kazandi. Okula cok mutlu gidiyor, tatillerde ozluyor. Hasta oldugunda onu ozleyip her gun durumunu takip eden, en ufak duygu durum degisiklikleriyle ilgilenen ogretmenleri ve bunlarin temelinde harika bir Okul Mudurumuz var. İnsanin isteyken aklinin cocugunda kalmamasi buyuk bir luks bence. Bu luks icin cok tesekkur ederiz.

Didem Korukçu