2014-2015 Kayıtlarımız Devam Ediyor

Doğafen Anaokulu kreş

2014-2015 Kayıtlarımız Devam Ediyor

Bahçelievler’in en çok talep gören anaokulu olan okulumuzda 2014-2015 kayıtlarımız devam ediyor. Bu sene de her sene olduğu gibi yoğun ilgi gösteren velilere çok teşekkür ediyoruz.

Gerek fiziki şartları, gerek çağdaş ve modern eğitim anlayışı, gerek çift dilli eğitim fırsatı ve alanında uzman öğretmen ve yöneticileriyle Doğafen Anaokulu olarak Bahçelievler ve civarında hizmetimize devam ediyoruz.

Bahçelievler Doğafen Anaokulu İncek

Yeni açtığımız yemekhane ve spor salonumuz ile birlikte fiziki olarak daha da güçlendik. Aramıza çok başarılı öğretmenler ve yöneticiler katıldı ve kendimizi daha da ileriye taşıdık. İngilizce ve İspanyolca eğitimlerimizle çocuklarımıza farklı kültürleri ve dilleri tanıtmak ve öğretmek istiyoruz ve bu yönde atılımlarda bulunuyoruz. 

Bahçelievler anaokulu denildiğinde akla gelen ilk anaokulu olan Doğafen Anaokulu’na bütün velileri bekliyor, onlarla ve minikleriyle tanışmak için sabırsızlanıyoruz. 2014-2015 Kayıtlarımız Devam Ediyor. Kayıtlar hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğafen Hakkında

Özel Bahçelievler Doğafen Anaokulu İstanbul’da Eylül 2004, Özel İncek Doğafen Anaokulu Eylül 2015 de Ankara’da siz velilerimizle buluşmuştur.

Betonlaşan dünyamızda öncelik olarak “doğanın içinde eğitim” temasını hayata geçiren Doğafen Anaokulları nın ortak amacı okullarımızda araştıran, sorgulayan, düşünen ve sağlıklı iletişim kurabilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektir.

“her çocuk kendi hikâyesini yazmalı” sloganı ile çıkılan yolculukta her okul bünyesinde 5 adet sınıf, sınıflarda mutlaka çocuk gelişimi eğitimi almış uzman ve yardımcı öğreticilerin bulunmaktadır. Okullarımızda iki yabancı dil eğitiminin yanı sıra seramik, bale, müzik, dans, zumba, drama, küçük marangozlar atölyesi, küçük bahçıvanlar eğitimi gibi branş dersleri de bulunmaktadır.

Doğafen Anaokulu’nda düzenlenen seminerler ve söyleşiler ile aile eğitimleri hedeflenmekte ve aynı zamanda mini anne- baba okulu modeli de sunulmaktadır.

Share this post

WhatsApp chat