Bahçelievler Doğafen Anaokulu

Bahçelievler Doğafen Anaokulu İncek

Bahçelievler Doğafen Anaokulu

Bahçelievler Doğafen Anaokulu İstanbul Bahçelievler’de, sakin, huzurlu ve modern bir yerleşim yeri olan Talatpaşa Caddesi’nde bulunmakta. Bahçelievler Doğafen Anaokulu hijyenik, çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışıyla eğitim hizmeti vermektedir.

Bahçelievler’de anaokulu dendiği zaman akla gelen ilk anaokulu olan Bahçelievler Doğafen Anaokulu‘nda yaz okulu, oyun grubu, yabancı dil dersleri ve sanat faaliyetleri sınıfları bulunmaktadır. Bahçelievler Doğafen Anaokulu öğrencilerin kent hayatına uyum sağlamalarını yardımcı olmanın yanında, çocukların mahalle ve toprak hayatına da uyum sağlamalarını amaçlar. Bunun için nostaljik oyunlar oynanır, mini tarla ve mini hayvanat bahçesinde bitki ve hayvanlar tanıtılır.

Doğafen Anaokulu, modern eğitim anlayışı ve hijyenik ortamıyla eğitim vermektedir. Bahçelievler ‘de anaokulu dendiğinde akla ilk isim olarak gelen Doğafen Bahçelievler Anaokulu, her şeyden önce sağlıklı ve çağdaş bir eğitimi öğrencilerine aşılamaya gayret eder. Bahçelievler Oyun Grubu, Bahçelievler Anaokulu, Bahçelievler Kreş ve Bahçelievler’de İlkokula Hazırlık Sınıfları ile Doğafen Anaokulu çocuklarınız için son derece modern ortamlar sunar.

Doğafen Anaokulu ve Kreş Bahçelievler ve İncek

Doğafen Bahçelievler Anaokulu’nda Yabancı Dil

Doğafen Anaokulu‘nda İngilizce ve İspanyolca eğitimleri de verilir. Bu sayede çocuklarımız küçük yaşlarda yabancı dille tanışır ve ilerisi için iyi bir altyapı oluşturulur.

Doğafen Anaokulu, Bahçelievler‘de sizi ve çocuklarınızı bekliyor.

Bizi Facebook ve Instagram  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.