2013-2014 yılı Mezuniyet Partimizi Yaptık

dogafen-anaokulu-mezuniyet

2013-2014 yılı Mezuniyet Partimizi Yaptık

Ve nihayet sene sonu geldi, biz de 2013-2014 yılı mezuniyet partimizi yaptık! Birbirinden eğlenceli aktiviteler, palyaço gösterileri, boyama, oyunlar ve pastamızla veda ettik bu sezona.  Çocuklarımızın hepsi çok güzeldi ve çok eğlendiler, tabii biz de öyle.

mezuniyet

Onlardan bir süreliğine ayrılacak olsak da elbette özleyeceğiz. Onların mutluluklarını görmek ve büyüdüklerine şahit olmak bizi onları yetiştirmek için daha da motive ediyor.

2013 – 2014 yılı Mezuniyet Partimizi Yaptık. Partimizin fotoğraflarına Facebook albümünden ulaşabilirsiniz.

Eylülde görüşmek üzere!

dogafen-anaokulu-mezuniyet

2013 – 2014 yılı Mezuniyet Partimizi Yaptık

Doğafen Hakkında

Özel Bahçelievler Doğafen Anaokulu İstanbul’da Eylül 2004, Özel İncek Doğafen Anaokulu Eylül 2015 de Ankara’da siz velilerimizle buluşmuştur.

Betonlaşan dünyamızda öncelik olarak “doğanın içinde eğitim” temasını hayata geçiren Doğafen Anaokulları nın ortak amacı okullarımızda araştıran, sorgulayan, düşünen ve sağlıklı iletişim kurabilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektir.

“her çocuk kendi hikâyesini yazmalı” sloganı ile çıkılan yolculukta her okul bünyesinde 5 adet sınıf, sınıflarda mutlaka çocuk gelişimi eğitimi almış uzman ve yardımcı öğreticilerin bulunmaktadır. Okullarımızda iki yabancı dil eğitiminin yanı sıra seramik, bale, müzik, dans, zumba, drama, küçük marangozlar atölyesi, küçük bahçıvanlar eğitimi gibi branş dersleri de bulunmaktadır.

Doğafen Anaokulu’nda düzenlenen seminerler ve söyleşiler ile aile eğitimleri hedeflenmekte ve aynı zamanda mini anne- baba okulu modeli de sunulmaktadır.

Veli Gözüyle

Bu bir yılda kızım hayata dair pek çok şey öğrendi, tatilde turistlerin çocukları ile oyun oynayıp öğrendiği İngilizcesini bile pratik yaptı. ( Teşekkürler Lilliana Teacher ) Bize de pek çok şey öğretti. Ona nasıl davranmamız gerektiği bize kendisi tarafından öğretmenlerinin davranışları örnek gösterilerek aktarıldı. ( Teşekkürler Sevcan Öğretmen, Gaye Öğretmen ) . Öykünün Annesi