Yaz Okulu Kayıtlarımız Başladı

Yaz Okulu Kayıtlarımız Başladı. Bahçelievler Doğafen Anaokulu’nda Yaz Okulu kayıtları devam ediyor.

Sabahları jimnastik ile başladığımız aktivitelerimize gün içerisinde birçok sanat, spor faaliyetleri ve nostaljik bahçe oyunları ile devam ediyoruz.

Yaz Okulu Kayıtlarımız Başladı

Doğafen Hakkında

Özel Bahçelievler Doğafen Anaokulu İstanbul’da Eylül 2004, Özel İncek Doğafen Anaokulu Eylül 2015 de Ankara’da siz velilerimizle buluşmuştur.

Betonlaşan dünyamızda öncelik olarak “doğanın içinde eğitim” temasını hayata geçiren Doğafen Anaokulları nın ortak amacı okullarımızda araştıran, sorgulayan, düşünen ve sağlıklı iletişim kurabilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektir.

“her çocuk kendi hikâyesini yazmalı” sloganı ile çıkılan yolculukta her okul bünyesinde 5 adet sınıf, sınıflarda mutlaka çocuk gelişimi eğitimi almış uzman ve yardımcı öğreticilerin bulunmaktadır. Okullarımızda iki yabancı dil eğitiminin yanı sıra seramik, bale, müzik, dans, zumba, drama, küçük marangozlar atölyesi, küçük bahçıvanlar eğitimi gibi branş dersleri de bulunmaktadır.

Doğafen Anaokulu’nda düzenlenen seminerler ve söyleşiler ile aile eğitimleri hedeflenmekte ve aynı zamanda mini anne- baba okulu modeli de sunulmaktadır.

Yaz okulu programının detaylarını öğrenmek, okulumuzu ve fiziki şartlarımızı daha yakından görmek için lütfen bize İletişim sayfamızı kullanarak ulaşın.