Yeni Spor Salonumuz Açıldı

Bize güvenerek emanet ettiğiniz çocuklarınız, okulun kapısından girdikten sonra bizim çocuklarımız oluyor. Biz de çocuklarımız daha rahat spor yapabilsin, daha geniş hareket alanları olsun diye düşündük ve bazı çalışmalar yaptık. Bu yoğun çalışmanın sonunda da onlar için güzel alanlar yaratmaya gayret ettik.

yeni spor salonumuz açıldı

Çocuklarımız, yeni açtığımız spor salonumuz ile artık çok daha rahat hareket alanlarına sahip olabilecekler ve diledikleri gibi sporlarını yapabilecekler. Birbirinden eğlenceli oyunlar ve ekipmanlarla onlara sporu sevdirmek ve günlük hayatlarının değişmez bir parçası haline getirmek istiyoruz.

Bahçelievler‘deki anaokulları arasında fiziksel olarak en iyi şartlara sahip olan Bahçelievler Doğafen Anaokulu olarak bizler çocuklarımızın hayatlarına dokunmaktan çok mutluyuz.

Sağlıklı, başarılı ve düzgün bireyler yetiştirmek dileğiyle.